Μαθηματα μακιγιαζ για φιλανθρωπικο σκοπο

lips

Μια ξεχωριστή σειρά μαθημάτων μακιγιάζ που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από το πλέον εξειδικευμένο και αναγνωρισμένο Florentia Makeup artist workshop.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή makeup, πώς να τονίζετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και πώς να δείχνετε λαμπερές και πιο όμορφες από ποτέ, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή.

Το σεμινάριο εκμάθησης glamorous makeup θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου (πρωινό και απογευματινό τμήμα) ενώ το σεμινάριο εκμάθησης καθημερινού μακιγιάζ, όπου οι συμμετέχουσες θα διδαχθούν πώς να δείχνουν περιποιημένες μέσα από απλά βήματα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου (πρωινό και απογευματινό τμήμα). Το κόστος συμμετοχής σε κάθε ένα από τα δίωρα αυτά μαθήματα ανέρχεται στα €30 και μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Florentia Makeup artist workshopπου βρίσκεται στην οδό Ίωνος 12, στην Έγκωμη, Τηλ.: 97878267.

You must be logged in to post a comment