«Αρα μαρα κουκουναρα»

Ένα παιδικό μιούζικαλ από το Θέατρο Λέξη που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Τσιάκκα!

Πρόκειται για μια παράσταση που έγραψε ο γνωστός σεναριογράφος σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και χορογραφίες Αντιγόνης Τασουρή.

Σε ότι αφορά στο μιούζικαλ όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γιώργος Τσιάκκας, θέλησε να στήσει μια ιστορία με πολύ τραγούδι και χορό, που να απευθύνεται προς το μέλλον της Κύπρου, τα παιδιά, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό ακούνε για τράπεζες και λεφτά, κουρεμένα και μη, χωρίς να φταίνε για την «κρίση».

Σε ότι αφορά στην ιστορία της παράστασης, Η μάγισσα Κρισάρα έχει απλώσει την κρίση σε όλη τη γη. Θέλει να βλέπει μίζερους και δυστυχισμένους ανθρώπους παντού και σχεδόν τα καταφέρνει. Μόνο ένα αγοράκι της αντιστέκεται, ο Μάρκος, που μαζί με τη φίλη του, την Άννα, αποφασίζουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους μεγάλους να ξαναβρούν το χαμόγελό τους. Έτσι, με τη βοήθεια της γιαγιάς του Μάρκου ξεκινούν να αλλάξουν τον κόσμο. Όπλα τους η αθωότητά τους και η αγάπη τους. Φτιάχνουν, λοιπόν, την τράπεζα της αγάπης, στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να καταθέτουν ωραία συναισθήματα και η τράπεζα τους δίνει πίσω τόκους αγκαλιές, φιλιά και πολλή αγάπη. Έτσι η αγάπη αυξάνεται και εξαπλώνεται παντού. Η μάγισσα Κρισάρα «παθαίνει κρίση» και στέλλει τον κωμικό βοηθό της να απαγάγει τη γιαγιά, θέλοντας να παγιδέψει τον Μάρκο. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει για τα παιδιά. Θα καταφέρουν να νικήσουν την παντοδύναμη μάγισσα Κρισάρα; Βοηθοί στον αγώνα τους τα παιδιά-θεατές, που συμμετέχουν στην περιπέτειά τους.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ζωή Κυπριανού, Θανάσης Δρακόπουλος, Έλενα Χατζηαυξέντη, Χρήστος Νικολάου, Χριστιάνα Λάρκου, Γιώργος Α. Τσιάκκας, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Άντρη Αγγελίδου

Info: Δημοτικό Θέατρο Λατσιών κάθε Σάββατο στις 4.00 και κάθε Κυριακή στις 11.00

Εισιτήρια προπωλούνται σ’ όλα τα περίπτερα SO EASY  και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.soldoutticketbox.com

You must be logged in to post a comment